MENNO HENSELMANS

Antrenor & Cercetător Cu Renume Internațional

Menno Henselmans este cunoscut pentru expertiza sa de vârf în fitness și nutriție. Ca antrenor și cercetător, el a revoluționat industria prin abordarea sa științifică și pragmatică.

Fiind cunoscut pentru expertiza sa deosebită, Menno Henselmans a ajutat mii de oameni să-și optimizeze antrenamentele și alimentația pentru rezultate maxime.

MENNO HENSELMANS

Antrenor & Cercetător Cu Renume Internațional​

Menno Henselmans este cunoscut pentru expertiza sa de vârf în fitness și nutriție. Ca antrenor și cercetător, el a revoluționat industria prin abordarea sa științifică și pragmatică.

Fiind cunoscut pentru expertiza sa deosebită, Menno Henselmans a ajutat mii de persoane să-și optimizeze antrenamentele și alimentația pentru rezultate maxime.

Despre MENNO HENSELMANS

Menno este fondator al Programului de Certificare în Antrenament Personal Henselmans (Curs PT), disponibil și în olandeză, spaniolă, franceză și germană.

Este autorul lucrării 'The Science of Self-Control', ocupând locurile fruntașe din categoria Psihologie Aplicată pe Amazon. 

Din punct de vedere al carierei de antrenor, acesta a ajutat numeroși sportivi să câștige carduri pro și premii internaționale în concursuri de culturism & powerlifting. 

De asemenea, este speaker internațional pentru, printre altele, Societatea Alumni de la Oxford și Cambridge, BodyPower și Academia Norvegiană pentru Antrenament Personal (AFPT), dar și recenzor pentru Sports Medicine, cel mai relevant jurnal în știința exercițiilor, și Journal of Human Kinetics.

Ultimele Cercetări în Hipertrofia Musculară

  • Ziua: Sâmbătă, 15 iunie 2024
  • Interval orar: 14:30 - 16:30

Vei învăța despre:

Ultimele studii despre hipertrofia musculară aduc perspective noi și strategii eficiente pentru a maximiza atât rezultatele tale cât și pe cele obținute de clienții tăi. 

​Menno va aborda, printre altele, următoarele subiecte:

  • Cum să structurezi exercițiile într-un program de antrenament pentru a genera cele mai rapide creșeteri în volumul muscular;
  • ​Antrenamentelul până la eșec muscular: ce trebuie să știi despre acesta
  • ​Care este tempo-ul corect al repetărilor în funcție de obiectivul tău și cum să dezvolți o conexiune minte-mușchi extraordinară;

romanian fitness hub 2024

Învață de la profesori extraordinari cu rezultate remarcabile în domeniile lor!

Dorian Yates

Culturist Profesionist, 6x Mr. Olympia

Andrei Sidorca

Antreprenor, Fondator RFH, LPFO, WomenFit & Autor

Andu Preda

Nutriționist & Cercetător
în Biologie Moleculră​

Robert Florea

Master Trainer ISSA & Campion INBA-PNBA Olympia

Paul Petrican

Expert Biomecanică & Co-fondator The Box - Barbell Club 

Ciprian Stancu

Antreprenor & Health Coach

Dan Preda

Expert Contabil &
Consultant Fiscal Judiciar​

Cristian Mezei

Specialist În A.I Marketing